Wednesday, October 29, 2008

Geng bas sekolah

Pagi tadi aku layan geng bas sekolah .. Cerita budak2.. Ok la.. Tapi lagi ok dari fuyoo magic 2 .. Kenapa? Try layan fuyoo magic tu.. Mesti tercirit-cirit sebab nampak pelakon2 amatur seakan-akan tiang gol sedang berlakon.. Aku tidak pandai berlakon.. Tapi aku sangat pandai memberi komen lakonan..

Juga secara amatur..

Aku sangat ingin nak tengok geng bas sekolah di Hong Kong.. Adakah mereka mempunyai tatu geng di belakang badan mereka?


Melly sangat kiut. Hihi.

10 comments:

Eireen Camelia said...

aku benci fuyoo magic. sumpah cakap. wanna know why, why?

magicians dia muka sgt menggatal dan menggelikan. aku siap plan ngan kakak aku kalau aku jumpe diorg ni kat jalan aku belasah smpai takde muke. wat sakit ati aku tengok. pastu bajet kelakar padahal tak kelakar pun. benci benci!!!

fuhh.. lega gile lepas geram. HAHA

Ami said...

Lepas tengok citer tu, jangan plak ko search gangbang kat google plak gob.

rahimin idris said...

cerita mat magik lakonan mat sentul tu ok apa.

suya said...

ku tak ske diver bas skola tu.tak ensem!nak aqasha jadi driver.

kaisu said...

cter tu fav cter tuk adik aku..
malang skali adik aku g skola x naik bus..
kalo x mesti dier pown berangan nk tubuhkan geng camtu..

Niealex said...

geng bas skolah tu cam cacat dan pelik. are we REALLY like that? its so unreal.

Rambo said...

agreed. melly so cute.

manusia terlantar said...

Eireen Camelia : Kau turut membuatkan aku jadi geram.. AArrrghhh! Die..Die. Die.. Aku jumpa dia dimana-mana aku call kau.. Kita hapuskan beliau dengan segera

Ami: Gangbang? ape tu?

rahimin idris : Yang tu ok.. Yang versi baru ni mahu aku bubuh pasir dalam tangki minyak ex5 dia.

suya :Aku pun ok what?

kaisu : Adik kamu seperti melly tak? Nak no!!

Niealex : Itu cerita la.. Lagipun bukan base on true story kot..

Rambo : High 5!!

Niealex said...

tapi entah, boleh meracun fikiran je.
maybe kalau mat salleh buat citer tu, boleh plak hadam eh. T-T"

kaisu said...

malang skali adik aku lelaki..
kalo x aku dah bagi dah...