Tuesday, October 7, 2008

Abang Jual Ape ni?

Tengah drive.. Nampak sesuatu.. Ambik hanpon.. Tangkap gambar...

semua pernah melaluinya...

Soalannya:

Apa benda la yang brother ni nak :
1) Jual pokok ke semak? dia.
2) No telipon dia.
3) Ingin mencapap di kawasan kampung.

8 comments:

sultan said...

woi2... benda pelik jgn tegur...

manusia terlantar said...

Sultan : Errr... Ok..ok.. Tumpang lalu nenek, datuk.. Cucu tumpang lalu ye..

Ami said...

Ceh..org dah pesan jangan tego, lagi dia tego. Hahah

Eireen Camelia said...

ape tu? aku takpaham lahhh! tu bkan no plat ke?

rahimin idris said...

dia jual sign board tu la!

manusia terlantar said...

Ami : Manusia memang macam tu.. lagi ditegur .. Lagi la dia suka buat.

Eireen Camelia : Tu signboard yang ada tulisan kuning.. Itu saje..

rahimin idris : Kalau macam tu .. Subjek marketing dia memang fail la.. Senang2 je orang boleh curi..

eraerzarusli said...

apa kata ko tepon je org tu, gorb..ko tanya dia jual apa sebenarnya..
amacam, best tak idea nih? keh keh keh..


p/s: rindu plak lama tak jenguk blog kerepek ko nih..

manusia terlantar said...

eraerzarusli : Aku mahu tapi malu la.. hehe.

Sila la datang selalu ye.. Kuih raya pun masih banyak di meja sebelah ni.. Jemput..