Sunday, February 15, 2009

FuHHHhhhhhh~

Fuhhh..Fuhhh!! ~

Peh.! Berhabuk sangat dah ini blog.. Gile kentang punye pemalas+BZ= WOW (world of warcraft) ... Haha.. Iya.. Akhirnya aku terjerumus kembali dalam dunia Game Online.. dedemit punye orang puteh.. Berjaya mereka menjajah minda aku kembali.. Hoho. Rupa-rupanya darah pahlawan Tok Janggut dalam diri aku ni tak cukup kuat .. Maybe sebab darah tu pun dah bercampur2 dengan orang-orang kampung Tok misai dan Tok tombak ..

Tapi disebabkan Graphic card aku dah rosak.. aku dah tak boleh maen dah.. Suntet.. Nak beli baru aku kategori pelajar tiada wang.. Nak pow my parent rase serba salah plak.. umur dah mampu memberi dua tiga zuriat kepada kaum hawa pun masih mintak duit dari mak bapak.. Rase loser plak aku kekadang tu.. Sekarang ni sekadar mintak bila sangat2 memerlukan je.. Untuk makan contohnya, atau membayar sewa rumah.. Tapi lebihan duit selalunya ada pada tokei wayang atau uncle kfc .. Macam mane derang pukau aku sampai aku boleh bagi kat derang pun aku tak tahu..

Emosi sekarang ni plak .. Hmm.. Dalam keadaan konfius lagi.. Sekian untuk kali ini.. Terima kaseeeyyy.. !

3 comments:

sultan said...

bukan berabuk je, jin pun bole amik alih blog ni ko tau tak. haha...

Ami said...

Miskin konon...kononnnn..

manusia terlantar said...

Sultan:

Haha.. Nak buat macam mane.. Sebab die aku dah cite kat atas tu kan.. Ko baca tak oi..!

Ami:

Lol.. Betul la.. Aku takde gaji..