Tuesday, February 24, 2009

Yeehhaaa!

Aku menulis ini dengan tangan terketai-ketai (eireen pinjam perkataan ko..) Dengan adrenalin penuh di kepala aku sekarang aku sangat gembira dengan aktiviti aku awal tahun ini..

Pagi tadi aku dengan rasminya telah mempunyai passport.. Abes Rm 300 aku.. huhu

21/3 - Sunburst 2009 (mighty koRn comming to town !! dedemit..) aku sangat teruja..
14-17/ 4 - Bandung (Jalan2 )
18-21/5 - Guangzhou, China (jalan2)

TBC - to be confirm ke mesir akhir tahun ini..

Aku tahu.. Ramai yang akan cakap.. Poyo la ko ni.. Aku everyday turun naik kapaltebang sana sini..
Aku seorang yang tak banyak naik kapaltebang.. So aku sangat xcited..

Yahoo..

Aktiviti2 ini membuatkan aku tak dapat join Ami dan rakan-rakan ke Uk..
Juga sangat dedemit..
Maybe tahun depan atau 2 tahun lagi aku akan mejejakkan kaki ke sana....

Atau aku tak akan sampai ke sana sampai bila2..

P/s: Nati aku bawakan balik gambar-gambar kenangan dari sana ok..
Hari itu aku tengok PGl (puteri gunung ledang) .. Menarik.. Tapi tiada gambar .. Larangan ketika masuk.. huhu

2 comments:

Eireen Camelia said...

wei wei jelesnyeee.. btw bandung tolong shoppingkan utk aku di outlet R&D k? sumpah menarik dan murah.

hujung tahun appa jnji mau bg aku pegi hngkong jike aku pass paper. tlong bg tips mcmna nak dpt pegi jgk if aku tak pass paper. huh

eraerzarusli said...

isk..isk..

aku takde passport pun..

abis jauh aku naik kapal terbang cuma ke langkawi.

uuuuu....benci!!