Monday, December 15, 2008

Adakat hati yang dibicarakan lisan..?

Wah.. Dah lame sangat aku tidak update.. Sibuk sangat ke aku di alam realiti? Jawapannya adalah tidak.. Cuma aku cuba menjauhkan diri dari alam maya ini agar ketagihan game 'online' aku dapat dihapuskan.. Dan aku berjaya.. WAhh!! tahniah gorb! tahniah..!

Habis apa lagi...Mari!! Dancing bersama aku menyayikan lagu 'Wonderpets'.


-Aku selalu melihat mat rempit menunggang dengan bahu senget sebelah.. Dan sebagai manusia normal aku akan bertanya kenapa.. Kenapa ya? Adakah akibat darah mereka sudah mengalir dengan minyak hitam castrol dan makanan mereka 2T shell berbau wangi? Aku masih tidak mampu menyelesaikan misteri ini..

8 comments:

Ami said...

Psstt..psstt..title ko tu konfiden tu..cepat wat correction.

suya said...

kau hafal lagu wonderpets?

manusia terlantar said...

Ami : Haha.. biar je. manusia kan selalu melakukan kesilapan.

Suya : Tak sangat .. tapi bole la.. huhu.. nyanyi sambil pasang lagu tu kat youtube la.. huhu

Eireen Camelia said...

aku baru nak cakap psl title tp Ami da tegur.. cis... die lg extend dr aku.

Apesal nak hilangkan ketagihan on9? aku rase bia ketagih on9, jgn ketagih syabu.... wawawa

sultan said...

ah... line tenet ko kena potong kn. cakap je la. xpe. aku x bgtau org lain. haha...

Pengejar Masa said...

bahu dia patah sebelah kot

seghah said...

bahu die berat ngan sete.. boley??

eraerzarusli said...

gorb..

gi amik award gi..

ko kene tag..